Hypotheekadvies

Het ontvangen van een goed hypotheekadvies is erg belangrijk voor u. Uw hypotheek neemt u jaren met u mee, dus u wilt graag dat deze bij u past. Kies daarom voor onafhankelijk hypotheekadvies. Laat u goed informeren over uw mogelijkheden.

Tijdens ons eerste gesprek vertellen wij u wat u kunt lenen en ontvangt u van ons een eerste indicatie van uw maandlasten. Wij leggen u uit of de hypotheek die u nodig heeft bij uw inkomen past. Daarnaast ontvangt u handige tips en nuttige informatie en hoort u waar u op moet letten bij het afsluiten van een hypotheek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en natuurlijk kosteloos.

Wanneer u met ons wilt samenwerken, stellen wij een overeenkomst voor u op waarin staat uitgelegd hoe het vervolgtraject rondom het hypotheekadvies eruit komt te zien. Na ondertekening van de overeenkomst gaat onze samenwerking officieel van start.

En naast hypotheekadvies doen wij meer!

Naast het geven van een passend hypotheekadvies, kunnen wij u ook ondersteunen in het onderhandelingsproces bij de aankoop van uw woning, het controleren van het koopcontract en bij het zoeken naar een voordelige notaris. Ook kunnen wij van PAM Assurantie Bemiddeling voor u de taxatie en/of bouwtechnische keuring in gang zetten.