PAM Assurantie Bemiddeling


Update november 2021
De PAM-portefeuille is medio 2021 overgedragen aan ABW. Voor nu verandert er niets aan de dienstverlening van uw verzekeringen. Frank Houtgraaf blijft uw vaste aanspreekpunt. Wij hebben een nieuw telefoonnummer, bezoek- en postadres. Is Frank telefonisch niet bereikbaar, dan is het mogelijk dat u medewerkers van ABW aan de telefoon krijgt. De komende periode wordt PAM verder geïntegreerd in de organisatie van ABW. Zo krijgen wij bijvoorbeeld nog een ander e-mailadres. Zodra daar meer over bekend is dan zal ABW u daarover informeren.

ABW is sinds midden jaren tachtig actief in de verzekeringsmarkt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzekeren van het wegtransport en biedt daarnaast oplossingen voor particulieren en bedrijven buiten deze branche. Wij zijn ervan overtuigd dat deze stap voor u de beste oplossing is, zowel voor nu als in de toekomst. Wilt u meer weten kijk dan op abw.nl.

PAM Assurantie Bemiddeling
Sinds 1988 verzorgen wij verzekeringen en hypotheken voor cliënten uit heel Nederland. Elke financiële situatie heeft advies op maat nodig. Wij brengen samen met u uw risico's in kaart en bespreken welke risico's er verzekerd moeten en kunnen worden. Voor zover dit kan nemen wij u alles uit handen wat betreft het beheren / afsluiten / beëindigen van uw verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken. In een ondoorzichtelijke markt van verzekeringen helpen wij u graag met het samenstellen van een verzekeringsdekking voor uw onderneming of gezin.
PAM Assurantie Bemiddeling is een onafhankelijk assurantiekantoor. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzekeren van risico's van particulieren en het MKB. Risico's in de transportbranche in het bijzonder. Een persoonlijke benadering staat voorop en u kunt daarbij rekenen op een deskundig advies op maat. Wij denken niet in producten, maar in oplossingen

Samen lossen we het op!!

 
 
Heeft u met spoed een verzekering nodig, wij nemen direct contact met u op. Ook kunt u rechts onder in dit scherm, tijdens kantooruren direct met ons Chatten.