Ondernemer in privé

 

Als ondernemer krijgt u met totaal andere risico’s te maken dan wanneer u bijvoorbeeld in loondienst bent. Het is aan u om te zorgen voor de nodige verzekeringen, waarbij het vanzelfsprekend belangrijk is dat de dekkingen optimaal zijn afgestemd op uw behoeften. Dit is precies het punt waarop veel ondernemers vastlopen, want wat heeft u precies nodig? Hoe zorgt u we als ondernemer voor dat ook de particuliere risico’s zijn gedekt? PAM Assurantie Bemiddeling is er om u de juiste verzekeringsoplossing te bieden.

 

Particuliere risico’s afdichten

Ondernemers vinden het in de regel erg lastig om de juiste verzekeringen te vinden en af te sluiten. Daarnaast hebben zij vaak weinig tijd om alles goed uit te zoeken. Toch is het wel heel belangrijk dat de nodige risico’s, waaronder ook in de particuliere sfeer, goed zijn afgedicht. PAM Assurantie Bemiddeling staat klaar voor ondernemers. In de drukte van uw onderneming zorgt PAM Assurantie Bemiddeling er voor dat uw risico’s in de particuliere sfeer ook zijn afgedicht.

 

Wij denken met u mee

PAM Assurantie Bemiddeling biedt diverse (maatwerk) verzekeringsoplossingen voor ondernemers. Wij nodigen u uit voor een eerste kennismaking. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij al uw specifieke behoeften in kaart brengen en u adviseren op het vlak van verzekeringen. Daarnaast denken wij graag met u mee, zodat u uiteindelijk – samen met ons – het verzekeringspakket samenstelt dat écht optimaal bij uw behoeften past.

Heeft u interesse in een “Ondernemer in Privé” verzekering, wilt u meer weten over schadebeheer door PAM Assurantie Bemiddeling? Neemt u dan gerust contact met ons op.