Aansprakelijkheidsverzekering

Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk voor een onderneming en particulieren, maar hoe vindt u een aansprakelijkheidsverzekering die écht goed bij u past?

PAM Assurantie Bemiddeling biedt flexibele en op maat gemaakte aansprakelijkheidsverzekeringen die makkelijk kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van u. Wij zorgen voor een snelle, correcte afhandeling.

 

 

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Vanzelfsprekend doet u er alles aan om te voorkomen dat u schade veroorzaakt aan personen of zaken. Helaas is de beste inzet niet altijd voldoende en kunt u toch te maken krijgen met situaties waarin u schade toebrengt aan personen of zaken. Het is dan natuurlijk belangrijk dat de betreffende schade snel en correct wordt afgehandeld, zeker wanneer de schade bij één van uw klanten wordt veroorzaakt. PAM Assurantie Bemiddeling biedt u een aansprakelijkheidsverzekering waar u op kunt vertrouwen. Wanneer u verantwoordelijk bent voor schade, dan zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling. Dat is wel zo prettig voor alle betrokken partijen.

Aansprakelijkheid neemt toe

In deze tijd kunt u als bedrijf niet meer zonder een aansprakelijkheidsverzekering. Niet alleen het aantal aansprakelijkheidsclaims is de laatste jaren fors gestegen, maar ook de hoogte van deze claims stijgt. Wanneer u niet verzekerd bent voor deze claims, dan kan dit grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Dit kan worden voorkomen met een goede aansprakelijkheidsverzekering, waarmee u zich goed verzekerd voor aansprakelijkheidsclaims.

Dekkingen van de aansprakelijkheidsverzekeringen

Wij bieden maatwerk aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven. Dit betekent dat wij de verzekering aanpassen op uw specifieke behoeften. Dit doen wij vanuit vier verschillende dekkingen:

  • Basisdekking (bedrijfsaansprakelijkheid)
  • Product- en Dienstenaansprakelijkheid
  • Werkgeversaansprakelijkheid
  • Verhuur van onroerend goed

Kennis van de transportbranche

PAM Assurantie Bemiddeling is gespecialiseerd in het verzekeren van transportbedrijven. Dat betekent dat we precies weten welke situaties zich kunnen voordoen en hoe u zich als transportbedrijf – van eigen rijder tot internationale onderneming – het beste kunt verzekeren. Voor iedere onderneming een dekking op maat. Juist doordat wij alle kennis van de transportbranche in huis hebben zijn wij in staat om u de beste aansprakelijkheidsverzekering te bieden

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, op vrijblijvende basis. Neemt u gerust eens contact met ons op. Of kies onderstaand voor één van onze andere verzekeringen.